Nyugdíjasok: KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011 év

Szeretettel köszöntelek a Mosonszentmiklósi nyugdíjasok közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Kis türelmet...

Bejelentkezés

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Mosonszentmiklósi Nyugdíjas Egyesület Mosonszentmiklós Vasút u. 18/A KSH száma: 18203473-9499-529-08 Bírósági bejegyzés Pk.T.KH.60.118/2010/4. Nyilvántartási száma:  62370 Közhasznúsági fokozat: közhasznú szervezet                                 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS   2011 év                 Kelt: Mosonszentmiklós, 2012. február 21.         Egyszerűsített közhasznú beszámoló Mosonszentmiklósi Nyugdíjas Egyesület  2011 évi tevékenységéről

A Mosonszentmiklósi Nyugdíjas Egyesület 2010. december 12-én alakult, amelyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság 2011. január 28-án jogerős határozattal nyilvántartásba vett. Az Egyesület célja a nyugdíjasok és időskorúak társadalmi összefogása, általános érdekvédelme, életkörülményeik javítása. A nyugdíjasok és időskorúak társadalmi megbecsülésének erősítése, egészségi és kulturális igényeik kielégítése. Fontos célkitűzése, hogy a nyugdíjasok és időskorúak az Egyesület munkája révén aktívan részt vegyenek a község közéletében.

1. Számviteli beszámoló:

A Mosonszentmiklósi Nyugdíjas Egyesület a számviteli törvénynek megfelelően készítette el egyszerűsített beszámolóját a 2011. év pénzügyi tevékenységéről.

A mérleg főösszege: 5.595,- Ft, saját tőke:5.596,- Ft

1. Költségvetési támogatás felhasználása:

Az Egyesület állami és önkormányzati támogatásban nem részesült, bevételeit a megalakuláskor, valamint az azt követő időszakban a tagok befizetése képezte.

1. Vagyon alakulása:

Az Egyesület vagyonváltozását a mérleg mutatja.

1. Cél szerinti juttatás:

Bevétele az Egyesületnek a tagok önkéntes felajánlása alapján befizetett tagdíjakból keletkezett, kiadásai a folyamatos működést szolgálták. Munkabér, személyi jellegű kifizetés nem történt. Az Egyesület támogatást nem nyújtott és nem is kapott.

1. Támogatás költségvetési szektorokból, állami pénzalapból:

Az Egyesület ezen pénzalapoktól támogatást nem kapott.

1. A közhasznú szervezet tisztségviselőinek, vezetőinek nyújtott támogatás:

Az Egyesület tisztségviselőinek sem költségtérítés sem egyéb címen nem adott támogatást. Az egyesület tagjainak száma 2011. december 31-én 77 fő.

1. Közhasznú tevékenységről szóló rövid beszámoló:

Az Egyesület 2011. évi célkitűzései között szerepelt a község nyugdíjasainak és időskorúinak összefogása. Az év folyamán minden ünnephez kapcsolódóan volt az Egyesületnek rendezvénye, ezen túlmenően az időseket érdeklő témában különböző meghívottak tartottak előadásokat. A Nyugdíjas Egyesület valamennyi rendezvénye nyitott volt, azon nem egyesületi tagok is részt vehettek. Rendezvények a Kisalföld megyei lapjában, valamint az  interneten  a „Mosonszentmiklósi nyugdíjasok kluboldalon” is  meghirdetésre kerültek.

Pénzügyi beszámoló 2011 /adatok forintban/

Bevétel:                       - Tagdíj                                                                                 118.000,-

Ráfordítások:   .          -  Rendezvények szervezése, azon való részvételek             102.550,-

-  Irodaszer, nyomtatvány költsége                                          9.835,-

- bankköltség                                                                                50,-

Pénzügyi eredmény:                                                                                          5.565,-

Mérleg szerinti eredmény:                                                                                             5.565,-

Záró pénzkészlet:     bank                                                                                             4.950.-

pénztár                                                                                         615.-

Pénzügyi kötelezettsége és követelése nincs az Egyesületnek

Befektetett eszközökkel, egyéb anyagi javakkal az Egyesület nem rendelkezik.

Mosonszentmiklós, 2012. február 21

Fülöp Anna

Nyugdíjas Egyesület Elnöke

Záradék:

Mosonszentmiklósi Nyugdíjas Egyesület taggyűlése a 2011. évi egyszerűsített beszámolót, valamint a közhasznúsági jelentést megtárgyalta és a 2012. február 21-én tartott közgyűlésén az 1/2012/II.21./ számú határozatával ellenvélemény és tartózkodás nélkül elfogadta.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum