Szeretettel köszöntelek a Mosonszentmiklósi nyugdíjasok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Mosonszentmiklósi nyugdíjasok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Mosonszentmiklósi nyugdíjasok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Mosonszentmiklósi nyugdíjasok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Mosonszentmiklósi nyugdíjasok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Mosonszentmiklósi nyugdíjasok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Mosonszentmiklósi nyugdíjasok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Mosonszentmiklósi nyugdíjasok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
|
|
|
Küldd el a barátaidnak is! Ne csak olvasd, cselekedj is!
A tűzhely fontossága
Elvégezték a következő kísérletet:
Vizet forraltak fatüzelésű kályhán, gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikrohullámú sütőben. Majd a felforralt vízben magokat csíráztattak.
Az eredmény a következő lett:
-A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a kelt ki,
-A gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%-a kelt ki,
-Az elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25%-a kelt ki,
-A mikrohullámú sütőben 0%-a kelt ki.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu